Over Ons

Hink Bestratingen is in 1974 opgericht door de huidige directeur Dick Hink. Door de bloeiende economie destijds groeide het bedrijf snel uit tot een groot onderaannemingsbedrijf in de wegenbouwsector. Inmiddels is Hink Bestratingen uitgegroeid tot één van de grootste straatmakerbedrijven van Noord-Holland.

Het werkgebied van Hink Bestratingen strekt zich uit over Noord-Holland, Friesland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Met een eigen personeelsbestand van 19 personen en een groot netwerk van onderaannemers, kan Hink Bestratingen zeer flexibel werken. De focus ligt hierbij op het mechanisch straten. Hink Bestratingen heeft dan ook de beschikking over een breed materieelpark om elke klus te realiseren. De werkzaamheden worden verricht onder het VCA**-certificaat en onder de NEN-EN-ISO 9001-norm.

De kernwaarden van ons bedrijf zijn kort en bondig samen te vatten in betrouwbaarheid, kwaliteit, continuïteit,  ondernemerschap en eenvoud.

Hink Bestratingen maakt sinds mei 2007 onderdeel uit van GP Groot infra en engineering. Samen met de andere bedrijfsonderdelen van de GP Groot groep, infra en engineering, inzameling en recycling en brandstoffen en oliehandel, kunnen wij naast onze straatmakeractiviteiten nog meer toegevoegde waarde bieden.