NNRD opnieuw sponsor Friese Ballonfeesten

26 juli 2017
NNRD opnieuw sponsor Friese Ballonfeesten NNRD opnieuw sponsor Friese Ballonfeesten Zoom

Van 26 t/m 30 juli staat Joure weer in het teken van de Friese Ballonfeesten. Wij zijn dit jaar ook weer de trotse sponsor van de Friese ballonfeesten in Joure. Als blijk van waardering hebben wij al onze klanten twee gratis veldkaarten aangeboden.

Programma
De hoofdact van het familie-evenement wordt gevormd door tientalle heteluchtballonnen, uit binnen- en buitenland, die iedere avond opstijgen. Onder de deelnemers zijn ook diverse ballonnen met zeer speciale vorm. Onder andere een verkoelende reuze IJsco. Deze lekkernij is de oudste special shape van de wereld. De ballon met het kenteken PH-IJS werd gemaakt in 1978 en is inmiddels dus bijna 40 jaar oud. Hij is eigendom geweest van de gerenommeerde ballonvaarder Hans Zoet, die menigmaal deelnam aan de Friese Ballonfeesten en in 2012 overleed.  

Ook voor en na het opstijgen van de heteluchtballonnen is er veel te doen. Een kleine greep uit het programma: kermis, op de foto in een echte ballonmand, bekijk openbaarvervoer bussen van vroeger, demonstratie modelballonnen, markt en vlooienmarkt, foodtruckfestival, Ibiza in Joure (beachveld, beach DJ en beachbar), kidsveld (luchtkussens, animatie JoJo, schminken, kids DJ)

Benieuwd naar het complete programma? Klik dan hier...

Delen