Gratis vertrouwelijk papier vernietigen: Nationale Snipperdag

6 september 2017
Gratis vertrouwelijk papier vernietigen: Nationale Snipperdag Gratis vertrouwelijk papier vernietigen: Nationale Snipperdag Zoom

Dit jaar wordt op woensdag 4 oktober a.s. alweer de 10e editie van de Nationale Snipperdag georganiseerd. Het is de dag waarop bedrijven en particulieren eenmalig gratis vertrouwelijke documenten kunnen laten vernietigen. Het goede doel dat wij met deze dag steunen is Stichting Nationale Boomfeestdag. Door het steunen van deze stichting stimuleren wij natuur-educatie bij kinderen en werken we mee aan CO2-reductie.

Meedoen?
Heeft u nog oud archiefmateriaal, oude bankgegevens, administratie of klantgegevens in opslag, dan bent u van harte welkom op onze Nationale Snipperdag. U zorgt er niet alleen voor dat deze documenten veilig worden vernietigd, u steunt hier tevens een goed doel mee. Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt ingeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan Stichting Nationale Boomfeestdag.

Ook gratis deelnemen aan de Nationale Snipperdag? Kom 4 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur naar de vestiging van Reisswolf in Wognum, Spoorstraat 5. U kunt natuurlijk ook terecht bij een van de andere vestigingen van Reisswolf in Scheemda, Heesch en Hengelo.

Datum              : woensdag 4 oktober 2017
Locatie             : Spoorstraat 5 in Wognum
Tijd                  : 10.00 – 16.00 uur

Delen